לחם כוסמת ירוקה מטריף
משרים ללילה 2 כוסות כוסמת ירוקה
בבוקר מסננים וטוחנים עם כוס מים.
משאירים לתסיסה על השיש לשעתיים מכוסה עם מגבת.
כעבור שעתיים :
2 כפיות אבקת אפיה
1 כפית מלח הימליה ורוד
1 כף שמן זית
1 כף סילאן
חופן של גרעיני דלעת או חמניה אפשרי אגוזים , צימוקים, חמוציות …כיד דמיונכם
מערבבים עם כף את כל התערובת
מעבירים לתבנית אינגליש קייק
לצפות בנייר אפייה
ולתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 45 דקות.
אחרי 45 דקות מוציאים מהתבנית לעוד 10 דקות של אפיה…
לחכות שהתקרר
…ובתאבון
*טיפ חשוב לשמור במקרר עטוף בנייר אפיה ונייר כסף וכל פעם לחתוך פרוסה ולשים בטוסטר יוצא מושלםםם