02 Jun
02Jun

לחם כוסמת ירוקה מטריף 

משרים ללילה 2 כוסות כוסמת ירוקה 

בבוקר מסננים וטוחנים עם כוס מים.

משאירים לתסיסה על השיש לשעתיים מכוסה עם מגבת.

כעבור שעתיים :

 2 כפיות אבקת אפיה

1 כפית מלח הימליה ורוד

1 כף שמן זית

1 כף סילאן

חופן של גרעיני דלעת או חמניה אפשרי אגוזים , צימוקים, חמוציות  …כיד דמיונכם 

מערבבים עם כף את כל התערובת 

 מעבירים לתבנית אינגליש קייק 

לצפות בנייר אפייה

ולתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 45 דקות.

אחרי 45 דקות מוציאים מהתבנית לעוד 10 דקות של אפיה…

לחכות שהתקרר 

…ובתאבון

*טיפ חשוב לשמור במקרר עטוף בנייר אפיה ונייר כסף וכל פעם לחתוך פרוסה ולשים בטוסטר יוצא מושלםםם 

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.